Ricardo Lips start het jaar met ‘Laat mij maar lekker gaan’

Ricardo Lips kijkt tevreden terug op z’n in juni 2018 gelanceerde kroegenkneiter ‘Nog eentje dan’. Samen met tekstschrijver Tony Anderson is Ricardo om tafel gaan zitten voor de opvolger die de titel ‘Laat mij maar lekker gaan’ meekreeg. ‘Ik wilde graag weer een uptempoplaat in de sfeer van ‘Nog eentje dan’. Vrijwel alle Nederlandstalige radiostations hebben het nummer opgenomen in hun playlisten en nog steeds knalt hij door de speakers’, glundert Ricardo.

‘Laat mij maar lekker gaan’ heeft Ricardo opgenomen bij z’n vaste producer Ger Oerlemans in Alkmaar. Daniël Metz is verantwoordelijk voor de gezellige accordeonpartijen die volop aanwezig zijn in het nummer. Ger heeft de beelden van de clip ook geschoten. Volgens Ricardo wordt de verhaallijn perfect uitgebeeld. De opnames vonden plaats in een oude bruine kroeg in z’n woonplaats Briele. ‘Ik had een optreden in die kroeg. In aanwezigheid van familieleden, vrienden en fans was het een supergezellige avond.

De single ‘Laat mij maar lekker gaan’ verschijnt op het Storm Records label en is vanaf 16 januari 2019 verkrijgbaar.

Meer info: https://www.facebook.com/ricardo.lips / https://www.instagram.com/ricardolips/