Nieuwe Single: Ik wil haar bij mij

Ik wil haar bij mij

Een tijdje geleden kwam Ricardo Lips in contact met tekstschrijver Hans Louws. Ricardo gaf aan dat hij graag over de liefde wilde zingen. Daaropvolgend heeft Hans het nummer ‘Ik wil haar bij mij’ geschreven. Op dat moment wist Ricardo nog niet dat z’n vriendin in verwachting was. ‘Ik zie het als een bekroning dat we in maart een zoontje krijgen’, glundert Ricardo.

Opvallend is wel dat de stijl van het lied afwijkt dan wat we van Ricardo gewend zijn. Zelf omschrijft de uit Brielle afkomstige zanger het nummer als moderne reggaeton. Net zoals een aantal andere jonge artiesten is hij van mening dat de Nederlandstalige muziek aan het veranderen is. Daarom hoopt hij met ‘Ik wil haar bij mij’ z’n doelgroep uit te kunnen breiden. De opnames vonden plaats bij Ger Oerlemans in Alkmaar.

Luister nu: https://www.youtube.com/watch?v=7SN4i2KDFTU